Hoppa till innehåll

Betting racing

  • av
händer som håller i pengar
Många spelsajter erbjuder betting racing i sitt utbud och den kategori du bör kolla efter är motorsport. Utbudet varierar bland de olika sajterna och även vilka marknader som erbjuds, samt att det inte är alla bettingsajter som erbjuder motorsport som en kategori. Att betta på ett race förhöjer spänningen och det är givetvis aldrig fel att pricka in en vinst heller.

Att betta på motorsport med Trofeo Abarth är inte någonting du sannolikt hittar eftersom tävlingen inte äger rum längre, dock kan du satsa på exempelvis NASCAR och Formel 1 som båda är mycket populära motorsporter.

Välj rätt bettingsida

Innan du börjar betta på motorsport måste du hitta en passande bettingsida och vår första rekommendation är förstås att du väljer en sajt som har svensk licens. På så sätt kan du känna dig säker och trygg med att uppge personuppgifter och genomföra transaktioner.
Du bör också välja en sajt som erbjuder den betalningsmetod du föredrar att använda. Sajten ska även ha en bra support om ett behov av hjälp skulle uppstå. Vissa bettingsidor erbjuder också en välkomstbonus när du registrerar dig.

Live betting racing

Du kan också satsa på live odds inom motorsport, vilket innebär att du spelar på ett evenemang under tiden det äger rum.

  • Live odds förhöjer spänningen när du tittar på ett evenemang
  • Andra marknader brukar erbjudas vid live betting
  • Satsa när du befinner dig i publiken

Spela ansvarsfullt

Oavsett om det handlar om betting racing eller annan typ av sportbetting är det av stor vikt att du spelar ansvarsfullt. Sätt upp en spelbudget och följ den strikt. På svenska sajter måste du ställa in insättningsgränser vid första speltillfället.
Sajter med svensk licens är också anslutna till Spelpaus, vilket är ett avstängningsregister som gäller alla svensklicensierade spelsajter. Satsa aldrig pengar för att vinna utan satsa för att det är kul och spännande, vinner du kan du istället se det som ett stort plus. Ansvarsfullt spelande är roligt spelande.