Om oss

Vem älskar inte racing och snabba bilar? Det här är en sida som handlar om motorsport i Sverige. Få saker slår känslan av att stå vid en racingbana och till och med känna lukten av bränt gummi när bilarna drar iväg. I verkligheten känns det som att det går mycket fortare än på TV. Dessutom kan du se allting runtomkring. Mekaniker som springer fram och tillbaka för att justera bilarna innan ett race och förstås alla andra entusiastiska racingfans. Motorsport har en särskild charm som är svår att beskriva bara med ord. Det är något som måste upplevas.

Håll koll på resultaten

Med nätets hjälp har det blivit enklare att följa resultaten i stora racingtävlingar. Självklart går det inte alltid att vara på plats, men samtidigt är det roligt att kunna följa sina favoriter under hela säsongen. Här kan du hitta poäng och placeringar för olika aktuella tävlingar inom motorsport.

Hur du gör för att komma igång med racing

Är du själv sugen på att bli racingförare? Kan du bli morgondagens Markus Eriksson och ta dig hela vägen till Formel 1? Alla började någonstans. På denna sida kan du hitta några goda råd om hur du kommer igång med bilracing och hur du ska göra för att lyckas få sponsorer.

Spela på racing

Ett sätt att göra motorsport ännu mer spännande är att satsa en slant på vem som vinner. På denna sida hittar du också en del bettingtips som hjälper dig när du tänkt spela på bilsport. Inom racing kan vad som helst hända och det finns gott om favoriter som fallit bort när de tappat koncentrationen bara för någon sekund. Det innebär att oddsen brukar vara höga.